Apró, zöld lényt fotózott egy házaspár Skóciában?

2012.11.21 08:59

Gary és Amanda Linney, a skóciai Aberdeenshire-beli Colliestonben lakó középkorú házaspár,

 

arról számolt be az UFO Sightings Daily munkatársának, hogy 2012. október 23-án, hajnalban lefotóztak egy földönkívüli lényt, amint az elrohan a házuktól.

 

gzma8svj87icjvp87k5.jpg

 

- Egyszerűen nem hittem el, amit akkor éjjel láttunk. Az egész olyan volt, mintha egy kis zöld emberszerű lény futna el felőlünk. Ha közelről megnézzük a fényképet, ki lehet venni a fejét is - mutatja a fotót, melyet ő készített a gyorsan távolodó jelenségről. - Az egész szörnyen szürreális volt - folytatja a férj.

 

8m0ffu9fjoivvrycoe0h.jpg

 

- Utólag többször is megpróbáltuk rekonstruálni a fotót. Ugyanazokat a beállításokat használtuk, ugyanazon a helyszínen és ugyanabban az időpontban fényképeztünk, de soha nem sikerült újra reprodukálnunk azt a zöld jelenséget.

 

- Eleinte próbáltunk valami földi magyarázatot találni a jelenségre, de végül minden ilyen eshetőséget ki kellett zárnunk. Van egy pici hotelünk a közelben, amelyről gyakran mondják, hogy szellemek is lakják és az egyik alkalmazottunk szentül meg van róla győződve, hogy ezt sikerült lefotóznunk. Egy ideig mi is hajlottunk erre a magyarázatra, de végül arra jutottunk, hogy amit láttunk, valószínűleg egy idegen lehetett - mondta a feleség.

 

 

A kis, zöld lény nem az első furcsa észlelés a környéken. Csupán néhány héttel korábban, egy Morag Ritchie nevű hölgy, aki a Linney-ék től mintegy negyven kilométerre található Fraserburgh-ben él, azt állította, hogy a családja több tagjával együtt szemtanúja volt egy UFO megjelenésének.

 

yolkotyf3xargsqizz6f.jpg

 

Mindez egyáltalán nem meglepő Malcolm Robinson számára, aki ezekhez hasonló paranormális esetek kivizsgálásával foglalkozik:

 

- Abból a körzetből érkezik a legtöbb UFO észlelésről szóló beszámoló, egész Angliában.

Malcolm Robinson átvette a Linney-ék észlelését bizonyító fotót, hogy azt alaposabb számítógépes vizsgálatnak alávetve, megpróbáljon magyarázatot találni a különös jelenségre.

 

Téma: Apró, zöld lényt fotózott egy házaspár Skóciában?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása