Érintéssel gyújtott fel egy házat a kisleány

2012.11.19 15:17

Földöntúli képességeket tulajdonítanak annak a vietnámi kislányak, aki körül a tárgyak lángra lobbannak. A 11 éves gyerek mindenféle gyújtóeszköz nélkül leégette otthonának egyik emeletét.

 

Az Oddity Central információi szerint, egy vietnámi kislány tartja lázban fél Ázsiát. A gyerek pár héttel ezelőtt felgyújtotta egy családi ház egész emeletét anélkül, hogy gyufa, öngyújtó vagy bármilyen tűzgyújtásra alkalmas eszközhöz hozzáfért volna. A kislány apja a riportereknek elmondta, halálra rémültek feleségével, mikor látták, hogy a házuk harmadik emelete lángokban áll. Az apa szerint a tüzet a gyermekben rejlő “szuperképesség” okozta.

 

vdhcdpbmpv2jd71d36y7.jpg

 

A házban mindenhol égésnyomok találhatóak

A szülők szerint nem ez volt az első alkalom, hogy furcsaságokat tapasztaltak. Nagyjából egy hónappal ezelőtt vették észre, hogy különös égésnyomok vannak a házukban, sőt egyszer egy vezeték is felrobbant, mikor a kislány a közelébe ment. Egy családi utazás során pedig a hotelszobábanl lángra lobbantott pár dolgot.

A kislány elárulta, néha öltözködés közben a ruháit is megégeti. Ő maga sem érti honnan származik ez a képessége, és úgy gondolja, nem is tudja befolyásolni. Szerinte ezért történhetett meg, hogy majdnem felgyújtotta a családi házukat. Az eset után a szülők eltávolítottak minden éghető bútort és elektroikus eszközt a gyerek közeléből, és őrt állítottak mellé, aki napi 24 órában vigyáz rá.

A szülők természetesen orvoshoz is elvitték. A kórházi tesztek nem mutattak ki semmilyen rendellenességet, de az eset számos kutató figyelmét felkeltette, és sokan foglalkoznak is az ázsiai, 11 éves Johnny Stormmal.

 

Téma: Érintéssel gyújtott fel egy házat a kisleány

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása